Віднайдений талант - Дунай, П. (Слово і Час, 2014)
20 березня 2014 р. в Національному музеї літератури України відбулася презентація книжки “Загублений талант. Сергій Кушніренко: біографічний нарис, твори, документи” (Дрогобич: Коло, 2013).