"Олександр Рисак. Особистість. Творчість. Доля" - Златогорська, Л. (Слово і Час, 2014)
15 травня 2014 р. у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки (м. Луцьк) відбувся всеукраїнський науково-практичний семінар ”Олександр Рисак. Особистість. Творчість. Доля”, присвячений 75-річчю від дня народження відомого науковця, літературознавця й письменника професора Олександра Опанасовича Рисака.