Національне науково-технологічне агентство наноматеріалів – запорука успішного розвитку майбутньої техносфери України - Шірінян, А.С. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Пропонується створення сучасного національного науково-технологічного агентства наноматеріалів (ННТАН), яке стане сполучною ланкою між суб'єктами наукомісткого ринку — наукомісткими державними і приватними компаніями, концернами, групами, провідними науковими центрами — та створить нанотехнологічну сітку країни.