Ельпідефор Панчук - поціновувач Ольги Кобилянської - Мельничук, Я. (Слово і Час, 2014)
Розглянуто публіцистику, мемуари й художні есе Е. Панчука про Ольгу Кобилянську. Дано оцінку працям літературознавця.