Невідомий спогад про Михайла Грушевського - Бурлака, Г. (Слово і Час, 2014)
Публікація вводить у науковий ужиток виявлений в архіві матеріал про знайомство й подальші взаємини Михайла Грушевського з Григорієм Коваленком-Коломацьким. Спілкування цих активних учасників українського руху висвітлює тогочасний історичний контекст, культурне й наукове середовище, а отже, доповнює наші знання про розвиток українства в кінці ХІХ – на початку ХХ століть.