Міфопоетична образність Франка - Скупейко, Л. (Слово і Час, 2014)
Рецензія на книгу: К.І. Дронь. Міфологізм у прозі Івана Франка (імагологічний аспект). – К.: Наукова думка, 2013. – 241 с. – [Проект “Наукова книга” (молоді вчені)].