Науковий тандем гуманістів або діалог літературознавців та істориків - Сокіл, В. (Слово і Час, 2014)
13 травня 2014 р. у залі № 4 факультету прикладної лінгвістики Варшавського університету відбулося чергове творче зібрання Експериментальної літературознавчої лабораторії.