Жанр трагікомедії в українській класичній драматургії - Мороз, Л. (Слово і Час, 2014)
У статті йдеться про визначальні жанрові особливості трагікомедії та обґрунтовано доцільність уживання цього жанрового визначення щодо низки українських п’єс, традиційно трактованих як комедії чи мелодрами.