Азогран - гранульований бактеріальний препарат нового покоління для рослинництва - Курдиш, І.К. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Розроблено гранульований бактеріальний препарат комплексної дії на рослини, що включає селекціоновані штами азотфіксувальних бактерій Azotobacter vinelandii ІМВ В-7076 та фосфатмобілізівних бактерій Bacillus subtilis ІМВ В-7023. Препарат значно покращує ріст і розвиток рослин та підвищує їх врожайність. На основі ліцензійної угоди з ІМВ НАН України бактеріальний препарат комплексної дії під торговою маркою АЗОГРАН випускає науково- виробнича фірма "РОВІАЛ".