Методологія пізнання літературного твору - Оляндер, Л. (Слово і Час, 2014)
Рецензія на книгу: Астрахан Наталія. Буття літературного твору: Аналітичне та інтерпретаційне моделювання. – К.: Академвидав, 2014. – 432 с. – (Серія “Монограф”).