Підходи до формування дієвої інноваційної стратегії України - Федулова, Л.І.; Шовкун, І.А. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Проаналізовано стан розробки питання щодо формування стратегії соціально економічного розвитку України на інноваційній основі. Запропоновано шляхи та напрями реалізації стратегії інноваційного розвитку.