Комплексний підхід до підвищення ефективності обробки веб-даних на основі семантичної розмітки - Зосімов, В.В. (Управляющие системы и машины, 2018)
Розроблено систему комплексного оперування даними в мережі Інтернет, яка надає користувачу ефективні, зручні та прості у використанні інструменти обробки веб-даних на всіх етапах взаємодії з семантичною павутиною від створення веб-ресурсів до пошуку інформації. В основу системи покладено нову предметно орієнтовану мову оперування веб-даними та словник семантичної розмітки корпоративних веб-ресурсів.