До 100-рiччя академіка НАН України Бориса Євгеновича Патона (Кибернетика и вычислительная техника, 2018)
27 листопада 2018 р. виповнилося 100 років видатному вченому в галузі зварювання, металургії і технології металів, Президенту НАН України (з 1962), директору Інституту електрозварювання імені Є.О. Патона НАНУ (з 1953) Борису Євгеновичу Патону.