Вимоги до сенсорних вузлів у системах Інтернету речей - Романов, В.О. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2018)
Мета даної публікації полягає у визначенні основних вимог до сенсорних вузлів у системах Інтернету речей.