Виготовлення і дослідження тонкоплівкових наноструктур алюміній – анодний оксид алюмінію - Лебєдєва, Т.С.; Шпильовий, П.Б.; Фролов, Ю.В. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2018)
Описано створення тонкоплівкових наноструктур алюміній – оксид алюмінію і їх дослідження за допомогою електронної мікроскопії і спектрів відбиття.