Бездротові технології як ланка цифровізації сільського господарства - Антонова, Г.В.; Ковирьова, О.В. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2018)
Розглянуто бездротові технології, як ланка цифровізації сільського господарства.