Дослідження процесів зберігання інформації в генних комплексах нейронів - Ходаковський, М.І.; Вербицький, В.Г. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2018)
Розглянуті питання зберігання інформації у генних комплексах нейронів для побудови запам’ятовуючих пристроїв.