Про динаміку інформаційних потоків - Писаренко, В.Г.; Писаренко, Ю.В.; Гаврилюк, О.М.; Бойко, А.Г. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2018)
Розглянуто актуальні питання ідентифікації, виявлення причин виникнення і вивчення динаміки поширення інформаційних операцій.