Хмаро орієнтований компонент для підтримування процесу навчання інформатичних дисциплін - Безвербний, І.А. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2018)
Пропонується розроблення нового хмаро орієнтованого навчального компоненту на базі локальної версії системи MAXIMA спрямовано на використання у процесі навчання інформативних дисциплін.