90-річчя члена-кореспондента НАН Украни О.В. Коркушка (Вісник НАН України, 2019)
19 лютого 2019 р. виповнюється 90 років відомому терапевту і геронтологу, керівнику сектору клінічної геронтології і геріатрії, завідувачеві відділу клінічної фізіології і патології внутрішніх органів ДУ «Інститут геронтології імені Д.Ф. Чеботарьова НАМН України», заслуженому діячеві науки і техніки України, лауреату Державних премій УРСР і України, професору, академіку НАМН України, члену-кореспонденту НАН України Олегу Васильовичу Коркушку.