Стратегічні ризики наукоємного розвитку національної економіки - Головатюк, В.М.; Підоричева, І.Ю.; Соловйов, В.П. (Наука та наукознавство, 2018)
Розглянуто особливості механізмів інтеграції України в наукове та інноваційне середовище Європейського Співтовариства.