Національні академії наук у світовому інформаційному просторі: вебометричні оцінки - Рибачук, В.П.; Квіст, Г. (Наука та наукознавство, 2018)
На основі вебометричного підходу проаналізовано стан і тенденції інтеграції Національної академії наук України в європейський і загальносвітовий науковий простір.