Національна академія наук України — країні і людям - Наумовець, А.Г. (Наука та наукознавство, 2018)
Доповідь, з якою виступив перший віце-президент НАН України, академік НАН Ук раїни Наумовець А.Г. на спільному засіданні Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти та Президії НАН України 17 жовтня ц. р., була проілюстрована серією слайдів – найбільш промовисті з них редакція журналу вирішила опублікувати для широкої аудиторії. Слайди публікуються в авторскій редакції.