Презентація результатів виконання бюджетної програми «Підтримка розвитку пріоритетних напрямів наукових досліджень» у 2018 р. - Мазуренко, С. (Вісник НАН України, 2019)
12 лютого 2019 р. у Великому конференц-залі НАН України відбулася презентація результатів виконання бюджетної програми КПКВК 6541230 «Підтримка розвитку пріоритетних напрямів наукових досліджень», започаткованої в 2018 р.