Із зали засідань Президії НАН України (16 січня 2019 р.) - Мележик, О.О. (Вісник НАН України, 2019)
На засіданні Президії НАН України 16 січня 2019 року розглядалися такі питання: про виконання цільової комплексної програми наукових досліджень НАН України «Наукове забезпечення розвитку ядерно-енергетичного комплексу та перспективних ядерних технологій» (доповідач — академік НАН України М.Ф. Шульга); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.