80-річчя члена-кореспондента НАН України І.Г. Скрипаля (Вісник НАН України, 2019)
11 березня 2019 р. виповнюється 80 років доктору біологічних наук, професору, заслуженому діячеві науки і техніки України, члену-кореспонденту НАН України Івану Гавриловичу Скрипалю.