Аналітичний огляд організації науково-технічної експертизи проектів та відбору інновацій у країнах Європи - Поєдинок, Н.Л. (Наука, технології, інновації, 2017)
У статті представлено аналіз організації та проведення процедури науково-технічної експертизи проектів і відбору інновацій у деяких країнах Європи — членах Євросоюзу. Висвітлено різні форми реалізації експертної діяльності та різноманітні методи залучення висококваліфікованих фахівців. Представлено критичні зауваження по суті цієї процедури, які обґрунтовують необхідність повного інформування заявників про результати експертизи, перегляду умов оплати праці експертів, відходу від принципу анонімності.