Фінансове забезпечення науково-технічних пріоритетів у світі та Україні - Куранда, Т.К.; Кочеткова, О.П.; Осадча, А.Б. (Наука, технології, інновації, 2017)
У статті проаналізовано фінансове забезпечення наукових досліджень і розробок у провідних країнах світу за даними інформаційних зарубіжних джерел та в Україні — за даними моніторингу щодо реалізації пріоритетних напрямів розвитку науки і техніки.