Реформа патентної системи США: аналіз змін (ІІ частина) - Андрощук, Г.О.; Работягова, Л.І. (Наука, технології, інновації, 2017)
Розглянуто економіко-правові проблеми ефективності функціонування патентної системи США: генезис, аналіз стану, останніх змін і тенденцій розвитку патентної системи, особливості реформування патентного законодавства, прийняття Закону про патентну реформу “Leahy-Smith America Invents Act”.