Григорій Матвійович Сивокінь (Слово і Час, 2015)
У ніч із 8 на 9 грудня 2014 р. обірвалося життя Григорія Матвійовича Сивоконя – відомого українського літературознавця, доктора філологічних наук, члена-кореспондента НАН України, головного наукового співробітника відділу теорії літератури Інституту літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України.