Інноваційні пріоритети: реалізація, проблеми та шляхи їх розв’язання - Кваша, Т.К.; Паладченко, О.Ф.; Молчанова, І.В. (Наука, технології, інновації, 2018)
Стаття присвячена дослідженню того, як розпорядники бюджетних коштів реалізовували середньострокові пріоритетні напрями інноваційної діяльності загальнодержавного рівня в Україні. Виявлено основні проблеми та шляхи їх розв’язання для можливого використання результатів дослідження при визначенні та коригуванні пріоритетних напрямів інноваційної діяльності.