Пархоменко Володимир Дмитрович (Наука, технології, інновації, 2018)
16 грудня відзначає 85-річний ювілей доктор технічних наук, член-кореспондент НАПН України, відмінник освіти України, головний редактор наукового журналу «Наука, технологія, інновації» Володимир Дмитрович Пархоменко. Головний редактор нашого журналу має різнобічні інтереси та вагомий до- робок напрацювань у різних сферах діяльності, з якої майже 60 років присвячено науці.