Творчість Оноре де Бальзака і проза Тараса Шевченка - Боронь, О. (Слово і Час, 2015)
У статті зроблено спробу довести обізнаність Шевченка з повістю О. де Бальзака “П’єретта”. Розглянуто обставини та параметри можливого ознайомлення поета з переробкою повісті французького письменника “Метр Корнеліус”.