Матеріали круглого столу "Середньовіччя: Візантія - Русь - Україна" (Слово і Час, 2015)
19 листопада 2014 року к афедра історії української літератури і шевченкознавства Інституту філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка в партнерстві із часописом “Слово і Час” провели семінар на тему “Середньовіччя: Візантія – Русь – Україна” – перший тематичний у межах загального науково-практичного семінарію “Сучасні історії літератури: наративні концепції та стратегії викладання”.