Творчість Михася Ткача в рецепції критиків і літературознавців - Кузьменко, В. (Слово і Час, 2015)
Рецензія на книгу: Творчий портрет Михася Ткача. Від любові до болю / Упоряд. В. Сапон. – Чернігів: Десна Поліграф, 2013. – 224 с.