Презентація шевченківського тому "Історії української літератури" - Брайко, О. (Слово і Час, 2015)
27 січня ц. р. у приміщенні Національної спілки письменників України (Київ) відбулася презентація 4-го тому “Історії української літератури” – “Тарас Шевченко”. Автор цієї книжки відомий літературознавець і критик, академік НАН України Іван Дзюба.