Роман У. Самчука "Ost": фрагменти епістолярної дискусії - Лущій, С. (Слово і Час, 2015)
У статті розглядається трилогія У. Самчука “Ost”, яка викликала бурхливі дискусії серед читачів і критиків. Суперечки виникли навколо ідейно-світоглядних засад автора. Літературознавці Ю. Лавріненко та П. Одарченко в листах до письменника висловили міркування щодо ідейно-тематичної спрямованості “Ost”-у. Тому у статті широко використано епістолярій У. Самчука, Ю. Лавріненка, П. Одарченка та Ю. Шереха.