Київські дні Анни Горенко - Степаненко, М. (Слово і Час, 2015)
М. Гумільовим і відомими представниками київської творчої інтелігенції, висвітлено тодішній мистецький контекст міста, зокрема діяльність журналу “В мире искусств”.