Мистецтво прочитання класики - Левицький, В. (Слово і Час, 2015)
Рецензія на книгу: Нахлік Євген. “І мертвим, і живим, і ненарожденним”, і самому собі: Шевченкове ословлення минулого, сучасного й майбутнього та власної екзистенції / НАН України. Інститут Івана Франка. – Львів, 2014. – 471 с. – (Серія “Літературознавчі студії”; вип. 20).