До історії української генеалогії та геральдики: княжі роди XIV–ХVII ст. - Однороженко, О. (Інститут української археографії та джерелознавства ім. М.С. Грушевського НАН України, 2010)
На підставі сфрагістичного матеріалу у статті продовжено дослідження генеалогії та геральдики княжих родів з Волині (XIV–ХVII ст.).