Górzyński Sł. Arystokracja polska w Galicji. Studium heraldyczno-genealogiczne - Целуйко, О. (Інститут української археографії та джерелознавства ім. М.С. Грушевського НАН України, 2010)
Рецензія на книгу: Górzyński Sł. Arystokracja polska w Galicji. Studium heraldyczno-genealogiczne. – Warszawa: wydawnictwo DiG, 2009. – 434 s. ISBN-978-83-7181-597-3.