Форум Українського геральдичного товариства (Інститут української археографії та джерелознавства ім. М.С. Грушевського НАН України, 2010)
18 грудня 2009 року на офіційному сайті Українського геральдичного товариства розпочав роботу форум (http://uht.org.ua/forum).