Апокаліптичне напруження як концептуальна основа образної системи роману Галини Пагутяк "Смітник Господа нашого" - Кірячок, М. (Слово і Час, 2015)
У статті здійснено аналіз образної системи роману з метою виявлення та характеристики закодованих у її основі есхатологічних настроїв і кінцесвітніх передчуттів, що формують концептуальне підґрунтя художнього простору тексту.