Шевченко і візантійська духовна традиція - Астаф’єв, О. (Слово і Час, 2015)
Рецензія на книгу: Ольга Бігун. Byzantinum: pro et contra. Амбівалентність візантійства у творчості Тараса Шевченка: Монографія. - Івано-Франківськ: Місто - НВ, 2014. - 412 с.