Міжнародна наукова конференція "Транскультурні коди літературного дискурсу" - Рязанцева, Т. (Слово і Час, 2015)
19-20 березня 2015 р. в Києві проходила Міжнародна наукова конференція “Транскультурні коди літературного дискурсу”, організована кафедрою теорії та історії світової літератури імені професора В.І. Фесенко Київського національного лінгвістичного університету.