Вплив Si та B на структуру та корозійні властивості квазикристалічних стопів Al–Cu–Fe у розчинах солей - Сухова, О.В.; Полонський, В.А.; Устінова, К.В. (Металлофизика и новейшие технологии, 2018)
У роботі досліджено структуру квазикристалічних стопів Al–Cu–Fe, леґованих Силіцієм або/та Бором, із застосуванням метод металографічної, рентґенофлюоресцентної та рентґеноструктурної аналіз. Визначено вплив леґувальних елементів на відносний вміст фаз у структурі.