Екранне втілення драматичних творів: особливості художнього перекодування - Дубініна, О. (Слово і Час, 2015)
У статті запропоновано компаративний аналіз самого процесу екранізації драматичного твору. Мета аналізу – висвітлити найважливіші нюанси такого інтермедіального перекладу, закцентувати чинники, що впливають на процес художнього перекодування.