Духовні верховини Володимира Качкана (до 75-річчя від дня народження) - Дмитренко, М. (Слово і Час, 2015)
Рецензія на книгу: Качкан Володимир. На гребені думки. Вибір праць у трьох томах. – Івано-Франківськ: Місто-НВ, 2015. – Т. 1. – 396 с.; Т. 2. – 416 с.; Т. 3. – 424 с.