Конференція, присвячена Наталії Кобринській - Лишак, Г. (Слово і Час, 2015)
Продовжуючи традицію організації щорічних всеукраїнських конференцій, Інститут Івана Франка НАН України 5 червня 2015 р. провів наукову конференцію “Йшла не тільки з духом часу, але й перед ним”, приурочену до 160-річчя від дня народження української письменниці, першої засновниці жіночого руху в Галичині Наталії Кобринської.