Використання системи WRF-Україна для прогнозування агрометеорологічних умов - Ковалець, І.В.; Халченков, О.В.; Полонський, О.О. (Математичні машини і системи, 2019)
Систему метеопрогнозу WRF-Україна налаштовано для прогнозування в Україні на детальних сітках як стандартних метеорологічних параметрів, так і агрометеорологічних характеристик, таких, як температура та вологість ґрунту. Модель верифіковано на підставі даних вимірів українських та австрійських метеорологічних та агрометеорологічних станцій.